Amazon Daily Quiz Time – 13 September Answers & Win Exiting Price

0

Amazon Daily Quiz Answer (13 September 2019)

(Today’s Update Now) Quiz Time Daily 8-12 Answers, Daily Quiz Contest


Amazon Daily Quiz Answer – Amazon Quiz 13 September, Amazon Quiz 13 Sep,13 September Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 13 September 2019 Amazon Quiz Answer Win Samsung Galaxy S10e, If You Interested To Winning Free Prizes Just Giving Some Simple Amazon Questions Answer & You Have Littlest Bit General Knowledge Then Must You Have To Participate On Amazon Quiz Time Today.

I Hope You Are Participate On Amazon India Daily Quiz Contest. From Today You Will Get Correct Amazon Quiz Answer Within 8:5AM @ Morning Time. From This Blog Enjoy Best Free Recharge Tricks And Free Paytm Cash.

[Today's Answer] Amazon Daily Quiz Time 8AM To 12 PM Answers - 4 July

So To Get Fastest Answers And Participate On The Amazon Win Prizes Daily Quiz Bookmark This Page For Easy To Find Out Everyday Morning.


Proof Of Amazon Quiz Contest Winner –

There Have Very Low Chances To Win Prizes Buy Amazon Neve Missed To Provides That Our A User Name Chirag Thakar Already Win A Amazon Prize As A Proof You Can Cleck Below Comments.

Salman

Also, Check Amazon Official Announcement Of Winner. Winner Name Check 18 September 2019.

After Delivery Of The Product, We Get A Product Pictures From Our User. So TricksGang Member Wish Big Thank You For Share This Experience.

So If You Want To Win Some Phone, iPod, Speaker, Amazon Eco, Microwave, Vivo, Samsung, LG Phone Then You Should Join On Daily Quiz Contest.

Help For You Amazon Quiz August 2019 Answers

For Making More Easier We Are Find Out Daily Quiz Answer And Published In Our Blog Under 8 AM To 8:5AM Keep Referring This Page To Get Answer Update.


How To Play This Today Amazon Daily Quiz Content Amazon Quiz Answers 9 September 2019 –

1. First Of All Download Latest Amazon India App

Download Here

2. Create / Login On Account

3. Scroll Down Home Page & There You Will Get To See Amazon Quiz & Win Prize

4. Click On That Content Then Click On START & Starting To Play

5. There You Will Receive 5 To 10 Questions & Each Of Questions Have 4 Different Answer

6. You Have To Select Correct One & Then Automatically Move On Next Questions Again Choose Correct Suggestions

7. Once You Done & Answers Correctly Of All Questions Amazon Give You A Congratulations Meninges On Screen

8. Now Select & Lucky User Will Win The Prize & Delivered It Within 3 Month


13 September Amazon Quiz Answers

 

Q1 – Rakesh Sharma Was The First Indian In Space. What Was The Name Of The Spacecraft In Which He Travelled?

Ans – Soyuz-T11

Q2 – Running Events Are Often Categorised As 5K. 10K, Half Marathon, Full Marathon Etc. What Is The Official Running Distance Of A Full Marathon?

Ans – 42.19 Kms

Q3 – The World Is Divided Into A Total Of 24 Timezones. USA Has 4 Timezones Across It’s Entire Region. Which Country Has The Maximum Number Of Timezones?

Ans – France

Q4 – Which Is The Only Mammal Capable Of Flying By Beating Their Wings To Power Flight?

Ans – Bat

Q5 – Which Indian City Has Become The First To Launch A 3D Smart Traffic Signal Called ‘Intelights’ Which Will Regulate Traffic Signals With A Smart Bird’s Eye View Wireless Sensor System?

Ans – Mohali


Amazon 12 September Quiz Answers

Q1 – Which Ancient Art Form From The Mithila Region In Bihar Was Used To Save A Forest When The Women In The Area Painted The Trees To Stop The Authorities From Cutting Them For Road Widening And Development?

Ans – Madhubani

Q2 – Nobel Laureate And Beloved Writer, Toni Morrison, Passed Away Recently. Which Country Was She From?

Ans – USA

Q3 – Which Famous Scientist Developed The World’s First Computer Program For Playing Chess – Known As ‘Turbochamp’?

Ans – Alan Turing

Q4 – The Longest Passenger Carrying Railway Line In The World Is The Trans-Siberian Railway And Is 9289km Long. Which Two Cities Are Its End Points?

Ans – Moscow And Vladivostok

Q5 – Which Indian City Is Home To The Dalai Lama And Is Also The Headquarters Of The Tibetan Government-In-Exile?

Ans – Dharamshala


11 September AMAZON Quiz Answer –

Q1 – RK Laxman Was A Famous Cartoonist, Known For His Illustration Of The ‘Common Man’. Which Popular Series Was His Brother Famous For?

Ans – Malgudi Days

Q2 – Which Of The 7 Continents Of The World Has The Most Number Of Countries?

Ans – Africa

Q3 – Which Movie Won The Award For Best Hindi Film At The 66th National Awards Held In August?

Ans – Andhadhun

Q4 – The British Government Made A Motivational Poster Before World War II To Keep People From Panicking. The Words From That Poster Are Now Commonly Featured On Clothing, Novelty Items, And Internet Memes. What Was Printed On The Poster?

Ans – Keep Calm And Carry On

Q5 – This Musical Instrument Is Believed To Have Existed Since 15,000 BC, Making It One Of The Oldest Instruments In The World. The Modern Version Of It Has 47 Strings And 7 Pedals. Which Instrument Are We Talking About?

Ans – Harp

10 September Amazon Quiz Answers :

Q1 – Which Is The Hottest Planet In Our Solar System?

Ans – Venus

Q2 – Which Of These Is NOT A Genre Of Music?

Ans – Pinks

Q3 – Katrina Kaif’s Sister Will Be Seen In Her Bollywood Debut Film, Kwatha, Opposite Salman Khan’s Brother In Law, Aayush Sharma. Can You Name Her?

Ans – Isabelle Kaif

Q4 – What Is The Name Of The Mythical Creature Which Has The Head Of A Human And The Body Of A Lion? A Large Structure Of This Is Seen In Giza, Egypt.

Ans – Sphinx

Q5 – Which Was The First Song To Be Played In Outer Space?

Ans – Jingle Bells


9 September Amazon Quiz Answers.

Q1 – Who Is Known As The ‘Waterman Of India’ And Is Renowned For His Conservational Efforts In Bringing Back Many Rivers, And Increasing The Water Table Level In Rajasthan?

Ans – Dr. Rajendra Singh

Q2 – Like Humans, Most Species In The Animal Kingdom Have A Single Heart. But There Is An Exception. How Many Hearts Does An Octopus Have?

Ans – 3

Q3 – Which Plant Was Added To The Guinness Book Of Records As The Fastest Growing Plant On Earth?

Ans – Bamboo

Q4 – In The Marvel Cinematic Universe, We See Hulk As A Green-Coloured Giant Superhero. But What Colour Was He Meant To Be Originally?

Ans – Grey

Q5 – Sara Ali Khan And Varun Dhawan Announced Their New Film Recently. It Will Be Directed By David Dhawan. What Is The Film Called?

Ans – Coolie No. 1


Amazon Quiz Answers 8 September 2019

Q1 – The Famous ‘Hornbill Festival’ Is Celebrated In Which Of The Following States Of India?

Ans – Nagaland

Q2 – Which One Of These Is A Traditional Folk Dance Of The People Of Lakshadweep Islands?

Ans – Lava Dance

Q3 – Which Song By Coldplay (Filmed In Mumbai) Features Beyonce, And Bollywood Star Sonam Kapoor And Showcases The Festival Of Holi, Among Other Things Related To India?

Ans – Hymn For The Weekend

Q4 – In Context To Geographics, What Are ‘Isohyets’?

Ans – Lines On A Map Showing Equal Rainfall

Q5 – Which Of The Following Will You Associate ‘Sattriya’ With?

Ans – A Dance Form


Amazon 7 September Answers

Q1 – ‘Ablutophobia’ Is The Fear Of?
Ans – Bathing

Q2 – Facebook Recently Launched A New Cryptocurrency. What Is It Called?

Ans – Libra
Q3 – Vlad The Impaler Was An Emperor In Romania In The 14th Century. Which Fictional Character Was Based On Him?
Ans – Dracula

Q4 – Which Element Was Discovered On The Sun Before It Was Discovered On Earth?
Ans – Helium

Q5 – The Statue Of Liberty Is Known World-Over As A Symbol Of The USA. But It Was Gifted To America By Another Country. Who Gifted It?

Ans – France


Question 1 – Saif Ali Khan And Tabu Are Reuniting On The Big Screen For A New Film, 20 Years After Their 1999 Film Hum Saath-Saath Hain. What Is Their New Movie Called?

Ans – Jawaani Jaaneman

Question 2 – The Song ‘Hotel California’ Is A Beloved Classic. Which Is The Band That Originally Sang This Song?

Ans – The Eagles

Question 3 – Kyle Giersdorf, A 16-Year-Old, Goes By The Gamer Name Of ‘Bugha’. He Recently Won 3 Million Dollars For Winning A World Cup Tournament For A Game This Year. Which Game Was It?

Ans – Fortnite

Question 4 – What Is The Capital Of Finland?

Ans – Helsinki

Question 5 – Human Lungs Are Not Of The Same Size. The Left Lung Is Smaller That The Right Lung. True Or False?

Ans – True


Details Of The Contest And How To Enter

1. This Contest Will Commence On 2 August 2019 From 08:00:01 A.m. (Ist) To 12:00:00 P.m. (Ist) (“contest period”)

2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period, You Must Sign-in To Or Sign-up From An Account On The Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once You Have Signed-in To The Amazon.in App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled To A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.

5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.

6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning (Hereinafter Referred To As “prize(S)”).

7. Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.


Terms & Conditions

1. This Contest will commence on 4 July 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (”Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 2 participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Rs. 20,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here