Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members    

Amazon Students Day Quiz Answers – Hello Guys! Thank You for Visiting Again. Today is Diwali. So I Wish You a Very Happy Diwali on Behalf of Tricksgang Team.

As You Know Today is Children Day Also. Also International Students’ Day is Celebrated on 17th November Every Year. So Amazon is Hosting Students Day Quiz And we are Here with Amazon Students Day Quiz Answers. Here we will be Posting all the Right Answers of Amazon Students Day Quiz.

Here you will be Asked 8 Questions and you have to answer all the questions and if you answer all the correct Answers you can Win Price Of Lenovo ThinkPad Worth Rs. 61999.

We will provide Amazon Students Day Quiz Answers. You Only Have to Answer these Questions and You Can Win Lenovo ThinkPad Worth Rs. 61999.

This Amazon Students Day Quiz Will Run Till 30th November 2020 and Some Lucky Winner will Win Lenovo ThinkPad Worth Rs. 61999.

Read More – Amazon Children’s Day Quiz Answers– Win LEGO Classic Bricks

Also To Get Daily Instant Loot Updated Join Our Telegram Channel. Join Button Available in The Post.

Amazon Students Day Quiz Time & Prize Details:

Contest NameAmazon Students Day Quiz
Contest ’s PrizeLenovo ThinkPad Worth Rs. 61999
Number Of WinnersNot Specified
Winners List Will Declare On30th November 2020

Amazon Students Day Quiz Answers:

Question 1: In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

Answer 1: Dutee Chand

Question 2: As a student, which famous Indian once mis-spelt the word ‘Kettle’ and refused to copy the correct spelling from the neighbor’s slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Question 3: ‘The Adventure of the Three Students’ features which legendary fictional detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Question 4: Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

Earn 4m Home Upto ₹10,000/month Paytm Cash     

Answer 4: Harvard

Question 5: One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

Answer 5: University of California, Berkeley

Question 6: While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Question 7: The iconic logo of which shoe manufacter was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Question 8: The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore’s student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

Congratulations!! , You just Gave all the Right Answers For Amazon Students Day Quiz And you Stood a Chance to Win Lenovo ThinkPad Worth Rs. 61999.

How To Play This Amazon Students Day Quiz?

1. First Download Amazon App From Play Store. Click Here

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Now Search For the word “FunZone”.

4. You Will See A banner “Funzone” Banner.

Amazon Funzone Banner

5. Click On the Funzone Banner & You Will See A Page showing all Amazon quiz that are currently Active.

6. Now Click On “Amazon Students Day Quiz” And Answer all the question whose answers have been specified above.

Amazon Students Day Quiz Answers

7. Some Lucky Winners Will Win Win Lenovo ThinkPad Worth Rs. 61999.

10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

LEAVE A REPLY