Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members  

Flipkart Super Fan Quiz Answers

[FK LOOT] MOVIE STAR SPECIAL QUIZ CONTEST TODAY


Flipkart 11 October Super Fan Quiz Answers 2020, Flipkart Super Fan Quiz Answers 11 October 2020, Super Fan Contest 11th Oct – Ananya Pandey Answer 11 questions about your favorite superstar and win Flipkart gift like Super Coin & Gift Voucher, every day Almost 1 Lakh Participants Win Assured Gift From The Contest.

- Flipkart 11 October Super Fan Quiz Answers

Read More – Transfer Amazon Pay Balance to Another Amazon Account

Here every day Come Different Movie Heroine in Flipkart Super Fan Game Show, He Asking to Her Fans 10 Different Questions About Her. Also, She Gives You two Choices to Select the Correct One.

Flipkart 11 October Super Fan Quiz Answers -Win Assured Gift

This Way Answers 10 Simple Questions And One Lucky Winner Get Chance to Video Call With The Super Star. Also, 100 Lucky Winner Get a ₹1000 Flipkart Gift Voucher and Almost 99 thousand Participants Win Assures Super Coin.


Today Flipkart Super Fan Details :

  • Quiz Name – Flipkart Super Fan
  • Contest Date – 11th Oct 2020
  • Answer Publish Time – 12:00 AM

Super Fan Prize Details :

  • Rs.1000 For 100 Gift Voucher
  • 1 Super Fan Have Chance to Call SuperStar
  • Remaining Winners Get Super Coin

- Flipkart 11 October Super Fan Quiz Answers

Free Recharge App  

How to Play Super Fan Quiz Contest :

1. First of All User Download Flipkart App in Your Android or iOS Device

Download Here

2. Now Login Flipkart Account Using Phone Number & OTP Verification

3. Now Click On Game Section From Below Bar

4. Click on Game Zone & Move on Flipkart Super Fan Contest

5. Play The Contest at 12 PM, Check Answer List From Below


10th October Flipkart Super Fan Quiz Answers

Question 1 -What Is My Secret Talent?

Ans 1 – Touching My Tongue To My Nose

Question 2 – What Is My Favorite Team Sport?

Ans 2 – Cricket

Question 3 – What Is My Favourite Ice Cream Flavour?

Ans 3 – Cookies And Cream

Question 4  – My Favorite Family Trip Was To Which Place?

Ans 4 –  Africa

Question 5 –  I Am Allergic To Cheese

Ans 5 – False

Question 6 – One Emoji That I Use The Most Is Eye Roll

Ans 6 – False

Question 7 – The First Thing I Do In The Morning Is Check My Phone

Ans 7 –  True

Question 8 – If This Was Remade Today I Would Love To Be A Part Of It. The Film Is________

Ans 8 – Kuch Kuch Hota Hai

Question 9 – I Regularly Use This Movie Dialogue. The Dialogue Is______

Ans 9 –  Main Apni Favorite Hoon

Question 10 – If My Life Had A Hindi Theme Song Then It Would Be______

Ans 10 – Ankhiyon Se Goli Maare

Super Fan Winner Proof 

- Flipkart 11 October Super Fan Quiz Answers


Terms & Conditions

1. This is Flipkart App Special Contest For All Plus or Non-Plus Member

2. You Can Play Contest One Time Per Account For 24 Hour’s

3. First Prize – Video Call With Super Star, Second Prize ₹1000 Gift Voucher For 100 Winner, Remaining User Win Super Coin,

4. 1 Supr Coin Value ₹1 – ₹2

5. Contest Validity 11 October 12:00 AM To 11:59 PM

6. Quiz Contest For Flipkart Customer, Retailers, Service Provider

7. Prizes Will Delivered Within 30 Day of Contest

10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

LEAVE A REPLY