Flipkart Digital India Quiz Contest

(Answer Added) Flipkart Digital India Quiz Contest Play And Win Free Flipkart Gift Voucher That You Will Receive On Email Account. This Is A Indian Offer So Make A Try


Digital India Quiz : New quiz contest made from flipkart. Flipkart Stories website resently stared a offer where you can win free Flipkart gift voucher by answering some questions answered. for more helping & easier we are added there all questions & current answers. just follow our answers & you will able to success to join on lucky draw.

Hi refers welcome to our blog. i hope everyone enjoying our free recharge tricks & awesome Free paytm cash offer / Amazing loot offer. so getting Latest offer stay with us & enjoy unlimited loot trick.

Also ReadTop 5 Paytm Cash App On SignUp

Are You Shopping from Flipkart then may you know that this Indian website is has largest deal that you can order from home & get it home. Flipkart Digital India champion offer. this contest Everyone can play & participate on it.

This Offer Will Expired On 29 November & There Total 500 Flipkart Gift Voucher & Total 10 Contestant Will Win Prize So Let’s Play This Contest.


Flipkart Digital India Quiz Answer Find Here :

1. According to Taposh Bose, which ‘word’ changed people’s lives in Naxalbari?
Answer : Access

2. What is the profession of Flipkart customer Pramod Avadhani?
Answer : Teacher

3. The fort at Pokhran, Balagarh, was built using which material?
Answer : Sandstone

4. How many Lenovo phones did Rajesh from Jhumri Telaiya buy online through Flipkart?
Answer : 2

5. How did Makhu’s Gurwinder Singh first come across Flipkart?
Answer : The App on His Friend’s Phone

6. What was the name of the book bought by Flipkart’s first customer?
Answer : Leaving Microsoft To Change The World

7. In the story about Digital India, which of the following towns is referred to as India’s Timbuktu?
Answer : Jhumri Telaiya

8.In Mattur, the locals speak a language called Sanketi. It is an amalgam of which three languages?
This particular destination in the story “has not made up its mind whether to be completely urban or rural, whether to live in the past or the present.” Which town are we talking about?
Answer : Asansol

9. For a tech-savvy customer from Wasseypur, Mohammed Imran has a touch of an old-school habit. What is it?
Answer : Never uses a smartphone to shop


How To Participate Digital India / Play Flipkart Digital India Quiz Contest :

1. Firstly All Of Interested People Open Flipkart Contest Page By Clicking Below Button (Open With Google Chrome/ Recommend)

Flipkart Quiz Play Here

2. Scroll Down The Page & You Will See Play Quiz Contest Click On That & Starting To Play

3. Answers 10 Questions One By One & Following Our Answers (Answers Added On Above Paragraph)

4. After That You Will Be Winner If You A Lucky User

5. Rs.500 Flipkart Gift Voucher Will Sended You On Your Registered Phone Number & Email Account Within 15 Days


Must Complete This Steps After Play Flipkart Digital India Contest :

  • Like Flipkart Stories Page
  • Follow @FlipkartStories Twitter Handle Page

Thank you this was Flipkart Contest i hope our every visitor will play this contest & win free gift voucher. so you have any questions then you can definitely asking us by putting Comment on below Comment section. thank you will will back again with a another loot offer / Quiz Contest / loot trick.

Join Telegaram Channel

FaceBook Group

FaceBook Page

Submit Your Post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here