Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members  

Flipkart Fake or Not Fake Contest

[Cool Quiz] Win Guaranteed Rewards From Flipkart Quiz


Flipkart Fake or Not 15 October Answers 2020, Flipkart 15th October Fake or Not Fake Quiz Answers Today – Hope You Everyone is Fine Today’s, Here We Are Back Again an Assured Prizes Contest Answers For You. As every day Today, You Have a Chance to Win Super Coin & Gift Voucher by Playing FK Exclusive Contest.

This Is A Video Quiz Show, Where a Host Ask Questions & You Have To Select That Question is Right or Not. Just Giving 5 Very Easy Question Answers 50000 + Participants Win Prizes From It.

Flipkart Fake or Not 15 October Answers - Win Exciting Prizes

Flipkart Fake or Not 15 October Answers – But If You Want Win Form The Contest You Have to Play it As Soon As Possible. Means it Will Published at 12:00 AM and Try to Answers With 30 Minutes of The Launched The 15th October Contest.

As Our Experience Almost Everyday We Are Play This Quiz and every day Win Super Coin. This is A Type of Balance of Flipkart, 1 Super Coin = Almost ₹2, Also There Is a Chance For Win Gift Voucher For Lucky and Selected Users.

Flipkart Fake or Not Prizes & Details

Contest NameFlipkart Fake or Not Fake
Type of PrizesSuper Coin and Voucher
Total Winner40000 Plus
Date and Time15th Oct 2020 at 12:00 AM
Answers Update12:02 AM to Night

15th October Flipkart Fake or Not Fake Answers

We Will Update Answers List at 15:02, Keep Refresh This Page to Get Answers List

Question 1 – Birds reject their young ones if humans have touched them

Answers 1 – Fake

Question 2 – The Moon has rust particles on it because of Earth

Free Recharge App  

Answers 2 – Not Fake

  • Flipkart Daily Trivia Answers 15th October – Click Here

Question 3 – A railway station in India is located in two states

Answers 3 – Not Fake

Question 4 – The word ‘unfriend’ was invented by Facebook

Answers 4 – Fake

Question 5 – Hindi is one of the official languages of the United Nations

Answers 5 – Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 14th October

Question 1:- There is no Nobel prize for Mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician

Answer 1:- Fake

Question 2:- Male animals can give birth

Answer 2:- Not Fake

Question 3:- India is the largest producer of milk in the world

Answer 3:- Not Fake

Question 4:- Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owners

Answer 4:- Not Fake

Question 5:- A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan

Answer 5:- Not Fake

Winning Proof

- Flipkart Fake or Not 15 October Answers

How to Play Flipkart Fake or Not Quiz Everyday Contest

1. Download Flipkart App for Your Android or iOS Device That Absolutely Free Available on Play Store or App Store

2. As Usual Leave it For Download & Automation Installation Process, Once it Complete Move on The Next Steps From Below

3. Now New User Join to New Account and Old User Login to Old Account, Try to Login Flipkart Plus Account if You Have Any

4. After Login Successfully You Will Be On Home Page, to Play Fake or Not Fake 15 October Quiz Move on Games Section From Below Corner

5. Click On The Video at 12 AM or After That, By Giving All Rights Answers You Can Win Exciting Prizes. Answers List Included on Above Section.

10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

LEAVE A REPLY