Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members  

Flipkart Super Fan Quiz Answers

Guess 10 Question About Your Fan & Get Assured Gift


Flipkart Super Fan Quiz Answers 10 October 2020 – Taapsee Pannu Who Is Your Movie Hero or Heroine, Did You Know About His / Her 10 Most Interesting Fact? I Hope You Can Guess Easily & Earn Free 1000 Flipkart Gift Voucher or Assured Super Coin.

Read More – Kevin 24 inch HD TV @ Just ₹1 | Amazon GIFS [Coming Soon]

We, Will, Help You to Give All The Answers of Your Fan Super Star in This Post. This Way You Can Score 100 Under 100. One Lucky User Can Talk to Super Star by Video Call.

Flipkart Super Fan Quiz Answers 10 October -Win Assured Gift

Means From This Contest Anybody Can Leave Without Prizes. Minimum to Minimum You Can Earn 5 Super Coin Easily.

This Contest Take Your 10 Minutes Time, I Hope You Have This Time to Play The Super Fan Quiz Answers at Night. Not Only That if You do not Belong From Fan Member, but You Can Also Know 10 Interesting Fact every day About a Super Star.

Also Read – {No.1 Loot} BigCash Loot – Refer & Earn ₹20 Paytm + Play Game Cash


Today’s Super Fan Quiz Details

  • Contest Name Super Fan Quiz
  • Date of SFQ10 October 2020
  • Starting Time12:00 AM
  • Today’s Super FanTaapsee Pannu
  • Answer Published Time12:05 AM

Super Fan Prize Of The Day

  • One Lucky Winner Can Talk to Super Start With Video Call
  • 100 Winner Will Win 1000 Flipkart Voucher
  • Remaining User Win Assured Super Coin

How to Play 10th October Flipkart Super Fan Contest

1. As All Flipkart Game Zone Contest This One Also Available Only on Flipkart App

2. Before Play or Find Make you are Your Flipkart Apk Is Installed as Latest Version

Download Here

3. After Login to Your Account Move on Game Zone

4. There You Will See the Super Fan Quiz Contest

Free Recharge App  

- Flipkart Super Fan Quiz Answers 10 October

5. Everyday a New Star Ask Questions About Her & Give You To Options, You Have to Guess Right Options

6. This Way Answers 10 Question Correctly Today Win Assured Prizes

- Flipkart Super Fan Quiz Answers 10 October

7. There every day Almost 50,000 People Win Assured Gift


10 October Flipkart Super Fan Quiz Answers

Question 1

Ans 1 – John Abraham

Question 2 –

Ans 2 –  My Dad

Question 3 –

Ans 3 – Nail Biting

Question 4 –

Ans 4- My Birth Date

Question 5 –

Ans 5 – Chole Bhature

Question 6 –

Ans 6 – Morning Person

Question 7 –

Ans 7 – TRUE

Question 8 –

Ans 8 – FALSE

Question 9 –

Ans 9 – Chotta Chetan

Question 10 –

Ans 10 – 5

Winner Proof

- Flipkart Super Fan Quiz Answers 10 October


Terms & Conditions Today

  • Age must be 18 years or above, provided, however, individuals below 18 years but above 13 years may participate under parental/legal guardian supervision and consent;
  • Must have a valid account on the platform (App only) and log
  • You can invite friends (Invitee) to play the various game shows in the Flipkart Video platform from the details page of that respective show.
  • The user will have to invite a minimum number of referees to be able to win a guaranteed reward
  • Invite your friends by clicking on the ‘Invite Now’ banner on the details page of the game shows on the Flipkart Video Platform, wherever applicable.
  • Your friend(s) who receives the invite and then clicks on the link to land on the desired show.
  • Upon landing on the show page, the Invitee must play the eligible game shows on the Flipkart Video platform.
  • If you have reached the milestone Invitees mentioned before the end of the Program, you will be eligible for a guaranteed reward.
  • The Invitee must click on the link sent by you.
  • The Invitee must be a new user to the Flipkart Video platform You have to fulfill the number of invitees to be invited through the program, which is mentioned in the ‘Invite Now’ banner
  • If the Invitee fulfills all the above conditions he is eligible for a guaranteed reward through a mystery box
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers 10 October – Rewards are non-transferable.
10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

LEAVE A REPLY