Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members  

Flipkart Super Fan Quiz Answers Today

Assured Prizes Waiting For You – Win Assured Gift


Flipkart Super Fan Quiz Answers 12 October 2020 –  Malaika Arora E.P 6 Play Win Assured Prizes, There Are 10 Simple Questions About Your Super Heroine. Did You Think You Know Most Important Thinks of Your Heroine Then Guess 10 Answers to Win Sure Prizes?

Don’t Know Any Single Question Answers? Or You Want Answers List From Us. Read The Article We Will Shared the List Of Answers Here In This Post.

Read More – [लूट] Amigoz App -SignUp ₹50 + Refer Earn ₹15 Instant PayTM

To Win Assured Prizes You Have Scores 100 Under 100 And Achieve This Point We Will Help You. Past Few Days We Are, Publishing Answers List Following That to Many User Grab The Prizes & Thank Us by Sending Mail & Regular Message.

- Flipkart Super Fan Quiz Answers 12 October

Flipkart Super Fan Answers Today – This is Not Only One Contest, but There Are also Too Many Games to Play. We Are Answered of All The Questions in Our Blog & Telegram Channel.

So Bookmark This Site & Win Daily Prize. Here We Are Discussed Trick to Get Prizes From Flipkart 12th October Super Fan Quiz. Get More Loot Updated & Assured Gift Don’t Forget to Subscribe to Our Telegram Channel. That is Provided You Absolutely Free Service For a Lifetime.


Todays 12th Oct Super Fan Quiz Details

  • Quiz Contest NameSuper Fan Quiz
  • Contest Available onFK Exclusively
  • Date of The SFQ12th Oct 2020
  • Start The Quiz at12:00 AM to Full Day
  • The heroine of The Contest
  • Answers Published Time12:06 AM

Type of Prizes You Can Win Today

  • One Lucky Winner Have Chance to Talk Supr Start On Video Call
  • Here Are ₹1000 Flipkart Voucher For 100 Winner
  • Remaining Winner Will Get Assured Super Coin

How to Play Flipkart Super Fan Quiz Contest every day

1. Download Flipkart Mobile App to Play Super Fan 12th Oct Quiz Answers

Download APK or iOS

2. Installed it From Play Store or App Store

3. Open The App & New User SignUp a New Account or Old User Login to Your Account

4. Open Flipkart Home Page at 12:00 AM If You Interested to Play Contest

5. To Move on Contest Page – Click On Game Zone

- Flipkart Super Fan Quiz Answers 12 October

Free Recharge App  

6. There You Will See Super Fan Quiz Contest – Click On That

7. There a Heroine Ask 10 Question About Her & You Have to Guess Right Answers From Two Answers List

8. This way Answers All The Quiz & Win One Prizes From Above List

- Flipkart Super Fan Quiz Answers 12 October


12 October Answers Super Fan Quiz Answers

Question 1 – What is the most daring thing I have ever done?

Answer 1 – Swimming with Sharks

Question 2 – What dish do I cook the best?

Answer 2 – Green Thai Curry

Question 3 – What is that one habit I just can’t get rid of?

Answer 3 – Over-packing

Question 4 – What was my favorite subject in school?

Answer 4 – History

Question 5 – What is that one word I use a lot?

Answer 5 – Seriously

Question 6 – Badminton is my favorite sport

Answer 6 – FALSE

Question 7 – My perfect date night is a long walk on the beach

Answer 7 – FALSE

Question 8:- The Hindi film song which best describes me is_____

Answer 8 – Oh Haseena Zulfon Waali

Question 9 – The first ad I did was for_____

Answer 9 – Amusement Park

Question 10 – My favourite Hindi movie is_____

Answer 10 – Qayamat Se Qayamat Tak

 

Proof of Super Fan Winning 

- Flipkart Super Fan Quiz Answers 12 October


Today’s Terms & Conditions

  • You can invite friends (Invitee) to play the various game shows in the Flipkart Video platform from the details page of that respective show.
  • The user will have to invite a minimum number of referees to be able to win a guaranteed reward
  • Invite your friends by clicking on the ‘Invite Now’ banner on the
    The details page of the game shows on the Flipkart Video Platform, wherever applicable.
  • Your friend(s) who receives the invite and then clicks on the link to land on the desired show. Flipkart Super Fan Quiz Answers 12 October.
  • Upon landing on the show page, the Invitee must play the eligible game shows on the Flipkart Video platform.
  • If you have reached the milestone Invitees mentioned before the end of the Program, you will be eligible for a guaranteed reward.
  • The Invitee must click on the link sent by you.
  • The Invitee must be a new user to the Flipkart Video platform you have to fulfill the number of invitees to be invited through the program, which is mentioned in the ‘Invite Now’ banner
  • If the Invitee fulfills all the above conditions he is eligible for a guaranteed reward through a mystery box Rewards are non-transferable.
  • All rewards are given post the successful completion of the qualifying purchase by the Invitee as outlined above.
  • This is a limited period Program and is subject to change, at the sole discretion of Flipkart.
  • Prizes: Upon successful completion of an Invitee milestone, the customer shall be eligible to receive one of the following prizes through the Mystery Box:

EGV worth Rs. 1000
EGV worth Rs. 500
EGV worth Rs. 100
EGV worth Rs. 50
SuperCoins

10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

LEAVE A REPLY