Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members  

Flipkart Super Fan Quiz Answers

Exclusive Quiz Contest Play Win Assured Gift


Flipkart Super Fan Quiz Answers 2020, Taapsee Pannu Answers Today We Are Going to Revealed Today Flipkart Exclusive Contest Answers in This Article, Super Fan Flipkart Answers Today, Not Only Today From This Day You Will Get Daily Answers Updated In This Same Blog Post.

Flipkart Super Fan Quiz Answers 2020

If You Want to Win Free Flipkart Gift Voucher Super Coins and Other Exciting Gift You Have to Play Flipkart Quiz Contest Daily.

Read More – FreeCharge Loot – ₹100+ FREE Recharge Tricks for All

Some Time Too Many Users Facing to Answers Of Few Questions of Flipkart Super Fan Quiz so From This Day We Will Help You by Giving 100% Verified Correct Answers List. There Are a Total of 10 Simple Questions, Answers of All & Try Your Luck.

If You Win Something or Cool Prizes Don’t Forget To Shared Your Experience by Send Prizes Proof in Our Contact Page.

Also, ReadFlipkart Power Play Quiz Answers Win – Assured Gift


How to Play Flipkart Super Fan Quiz Contest Every Day

1. First of All I Would Want to Say This It Is An Flipkart App Exclusive Contest, So If You Looking to Play It Then Don’t Forget to Download Flipkart Mobile App

Download Here

2. Once the Download or Upgrade Process is Complete Then log in to Your Flipkart Account in The App, New User SignUp a New Account

3. After Login into The App You Have to Stay on FK Home Page, Then Simply Click On Game Section From The Below Right Corner

4. Now You Are on Flipkart Quiz Page, There You Will See to Many Contest to Play. Just Scroll The Page Below & Click on Flipkart Super Fan Quiz

- Flipkart Super Fan Quiz Answers

5. Here every day a Super Star Come as A Anchor & He or She Will Ask Few Questions About His or Her

- Flipkart Super Fan Quiz Answers

Free Recharge App  

6. You Have to Answers of All The Answers & Win Existing Prizes, One Lucky Winner Can Meet to The Super Star

Flipkart Super Fan Quiz Prizes

  • 1 Winner Can Meet to Super Star
  • 100 Winner Will Get 1000 Gift Voucher
  • Remaining User Will Get Super Cash

- Flipkart Super Fan Quiz Answers

Flipkart Super Fan Quiz Details

  • New Contest Published Time – 12:00 AM
  • Contest ValidityFull Day For Everyday 
  • Total Winner – Up to 50,000
  • Total Question About Super Fan5 to 10 
  • Answer Published Time – 12:07 AM 

10th October Flipkart Super Fan Quiz Answers

10 October Flipkart Super Fan Quiz Answers

Question 1

Ans 1 – John Abraham

Question 2 –

Ans 2 –  My Dad

Question 3 –

Ans 3 – Nail Biting

Question 4 –

Ans 4- My Birth Date

Question 5 –

Ans 5 – Chole Bhature

Question 6 –

Ans 6 – Morning Person

Question 7 –

Ans 7 – TRUE

Question 8 –

Ans 8 – FALSE

Question 9 –

Ans 9 – Chotta Chetan

Question 10 –

Ans 10 – 5

9th October Flipkart Super Fan Quiz Answers

Question 1 – What is my Favourite Holiday Destination in India?

Ans – Himachal Pradesh 

Question 2 – What is my favorite cheat meal?

Ans – Methai

Question 3 – Which classical form of dance I am more trained for?

Ans – Oddisi

Question 4 – What is the name of my pet turtle

Ans – Mr.T

Question 5 -What is my favorite type of Atta

Ans – Makkhi

Question 6 – I have a fake twitter account

Ans – True

Question 7 – I lost weight during the Kedarnath shoot

Ans – False

Question 8 – My favorite form of exercise is weight training

Ans – False

Question 9 – My favorite Karan Johar film_______

Ans – Kabhi Khuse Khbhi Gam 

Question 10 -Out of all moms films my favorite performance of her is_____

Ans – Chameli Ki Shaadi

 

Proof of Winning

- Flipkart Super Fan Quiz Answers


Terms & Conditions

  • The contest will commence at 00.00 hrs on 6th October 2020 and end at 23:59 hrs on 5th December 2020
  • To participate in the Contest You must do/ fulfill the following: Age must be 18 years or above, provided, however, individuals below 18 years but above 13 years may participate under parental/legal guardian supervision and consent; Must have a valid account on the Platform and log into the same;
  • SUPERFAN is a quiz show featuring various Bollywood celebrities across multiple episodes.
  • Celebrities will ask various questions pertaining to their personal life and the participants
    will be required to answer these questions
  • The results will be available to the users who have completed the quiz
  • All participants with all correct answers during the episode shall be declared as winners who will be entitled to receive a prize
  • Prizes shall be in the form of a Mystery Box. The elements inside the mystery box will be as below: SuperCoins
  • Unlocking the mystery box is a mandatory step to be eligible for a reward.
  • The allotment of the prizes will be solely at the discretion of Flipkart and its decision will be final, which will be disbursed on or before 30th January 2021
  • Winner details will be visible to each user in their Super Fan Game Summary section. The Participant can win only once in each episode.
10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

LEAVE A REPLY