Flipkart Xiaomi Quiz Contest Answers

(All Answer Added) Flipkart Xiaomi Quiz Answers. Participate On Flipkart Stores Contest And Win Free FK Voucher Amount Of Rs.500. Every Flipkart User & Non User Can Join On This Contest By Creating A Flipkart Account And Can Win 500 Free Voucher On Email Account. Offer Based On Flipkart Xiaomi Partnership.

Flipkart With Xiaomi Offer – Answer 10 Simple Questions And Follow Some Proccidior To Win Rs.500 Voucher In Your Registered Mail ID. So Let’s See And Answer Questions


Flipkart Xiaomi Quiz Contest –

Hey everyone i hope you are all enjoying our latest Free Recharge Tricks and working and top Free Paytm Cash loot. today we will telling you a method to get 500 Flipkart voucher easily.

Also Read –

Kapow App – SignUp Rs.10 Paytm Loot, Refer Earn Rs.10

Uc Browser – OMG Quiz OMG Cash (Redeem Big Cash Into Bank)

I hope you know about amazon Quiz time play win unlimited gift voucher, one year free shipping etc. but now Flipkart come up with same type quiz contact where by answering few simple question you could winner of 500 voucher. then why are you waiting let’s play and garb this voucher.

Know About Flipkart Xiaomi Partnership –

The organization between Xiaomi and Flipkart has crossed numerous points of reference and upset the cell phone and TV showcase in India more than once. Do you thoroughly understand this organization and the items they’ve acquainted with Indian customers?

Read the accompanying stories and play the #FlipkartXiaomiQuiz. 10 fortunate champs will bring home Flipkart blessing vouchers worth ₹500 each. How about we play!


All answers of Flipkart Xiaomi Quiz Contest below

Quiz 1. How many users logged on to the Flipkart website on July 22, 2014?

Answer – 500,000

Quiz 2. What is the price difference between Xiaomi Redmi 3S & 3S Prime?

Answer – ₹2000

Quiz 3. When was the Flipkart-owned company, Jeeves, founded?

Answer – 2007

Quiz 4. How long did it take for the Mi LED TV 4 to be sold out on Flipkart?

Answer – Less than 10 seconds

Quiz 5. Who is the Managing Director of Xiaomi in India?

Answer – Manu Kumar Jain

Quiz 6. What is PDAF the abbreviation for?

Answer – Phase Detection Auto-Focus

Quiz 7. When was the Mi LED TV 4 launched on Flipkart?

Answer – February 22nd, 2018

Quiz 8. How many buttons does the Mi LED TV 4A remote have?

Answer-  11

Quiz 9. Before joining Xiaomi, Manu Kumar Jain co-founded which company?

Answer – Jabong

Quiz 10.What is the designation of Ayyappan R at Flipkart?

Answer – Senior Director – Smartphones at Flipkart


Flipkart Xiaomi Quiz – Win 500 Gift Voucher (Answers Added) :

1. At First You Have To Visit On Flipkart Xiaomi Contest Page By Clicking Here (Open Through Chrome Browser)

2. After Opening The Page You Will Get Contest Page PopUp Screen Click On START Button

3. Then Answers 10 Questions By Following Above Questions Answers

4. Finally It Will As To Enter Your Email ID, Full Name, Twitter Handle, Fill All Requirement

6. If You Select As Winner You Will Get 500 Gift Voucher To Your Email Account Within 15 Days


Now Must Complete Below Short Steps –

  • Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
  • Share this post, tag five Twitterati and @FlipkartStories.
  • You need to use the hashtag #FlipkartXiaomiQuiz

Shor Description Of Flipkart Xiaomi Contest –

Xiaomi office in Bengaluru, Manu Kumar Jain and his group emitted in celebration.

All things considered, it demonstrated exactly how individuals needed the deal. Yet, this was only the start. The organization between Xiaomi and Flipkart has crossed numerous points of reference and upset the versatile and TV showcase in India more than once.

Do you thoroughly understand this organization and the items they’ve acquainted with Indian customers?

Join Telegaram Channel

FaceBook Group

FaceBook Page

Submit Your Post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here