Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members      

Amazon Quiz Answers

Contents Of This Post Show

Win Daily Exciting Prizes Just Giving 5 Simple Question Answers


Amazon Quiz Answers 2 March 2021 – Win Exciting Prizes and More* Like Bose Headphones, Samsung Galaxy Watch, Apple iPhone XS. Also Like Phone, TV Pay Balance, Free Shopping & Much More.

Using Your Brain & Knowledge Just Give 5 Correct Answer Of Daily Quiz Contest In Amazon That Live Everyday From 8 AM To 12 AM.

Also Read, Amazon Spin & Win – Get ₹5, ₹10, ₹15 Or ₹50,000 Pay Balance

During These 4 Hours, You Need To Reply to 5 Questions Answer Chance To Win Prize. Believe Me, There Are You Have Opportunity To Play Daily Contest & You Can Be A Winner. Amazon Quiz Today Answers.

Amazon Quiz Answers

Hey, Gang Member Now We Are Update This Post Daily Like Our Free Recharge Tricks & Free Paytm Cash. So Guys Keep Following Our Blog By Subscribe Bell Notification From Right Below Screen.

Already 50,000 Plus Members Win Prizes By Giving Answer. Now Chance For You. For Your Help & Answers Fast Of All Questions, We Will Give You A Complete Correct Answer Shit For Tricks Gang User. Amazon Provide Same Question To All User So Easily You Can Answers.

Today Amazon Quiz Answers Details :
  • Quiz Name – Daily Quiz Time
  • Quiz Time – 8 AM to 12 AM
  • Amazon Quiz Date – 15 January 2021
  • Total Questions – 5
  • Winner List Will Announce On – Within 60 Days
Contest Name : Amazon Quiz Answers Today
Prize & Rewards Amazon Pay Balance, iPhone, Android Phone, TV, Sound System
Total Winners Up to 50 Different Users
Prize Delivery Date Prize Will Delivered 1 to 2 Month Later
Contest Users All Indian Amazon App User Can Play

Amazon Quiz Answers – 2 March 2021 | Win Crazy Prize

Question 1

Answers 1 –

Question 2

Answers 2 –

Question 3

Answers 3 –

Question 4

Answers 4 –

Question 5

Answers 5 –

Amazon ALEXA BUILT-IN PHONES Quiz Answers:  Win Rs 10000

Question1. Alexa Built-in Phones give you Hands-Free access to Alexa. Based on the video, what do you think is Alexa Hands-Free?

Ans. Use Alexa through voice without touching the Phone

Question 2. What can Alexa Help you with?

Ans. all of the above and more

Question 3. In which language/s can you interact with Alexa?

Ans. English and Hindi

Question 4. The Echo Dot costs around Rs. 4,499 and allows you to talk hands-Free with Alexa. How much would it cost for you to use Alexa on Alexa Built-in Smartphones?

Ans. Nothing, Its absolutely free

Question 5. Did you know you can access Alexa through touch on any smartphone? Question – What is Alexa’s favorite color? Download the Alexa App on your phone and just ask Alexa to get this answer!

Ans. Ultraviolet

Question 6. Which of the following phones have Alexa Built-in?

Ans. all of the above and more

Amazon Feb Quiz Answers Win Rs 20000

Question 1. As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer: Valentine

Question 2. For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been canceled?

Answer: Haryana

Question 3. Which of these organizations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer: Indian Coast Guard

Question 4. 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer: Darwin

Question 5. National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer: CV Raman

Question 6. Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer: Tampa Bay Buccaneers

Question 7. In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer: Gully Boy

Question 8. On February 2nd, 1990 the 30-year-old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer: FW de Klerk

Amazon Pay Gas Cylinder Quiz Answers: Win Rs 100 on Gas Bill

Question 1. From which of these LPG gas providers can you book cylinders for on Amazon?

Ans: All of the above

Question 2. For a cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?

Ans: At your doorstep

Question 3. What is the convenience fee for booking an LPG cylinder on Amazon?

Ans: 0

Question 4. Which of these options or features are available for booking LPG cylinders on Amazon?

Ans: All of the above

Question 5. Which of these do you need to do while booking an LPG cylinder on Amazon?

Ans: None of these

Amazon Valentine’s Day Quiz Answers: Win Armani Exchange Watch

Question 1. Name the model of the watch in image

Ans – AX2322

Question 2. The water resistance depth of “Armani Exchange Olivia Analog White Dial Women’s Watch – AX5300” is 50 m

Ans – True

Question 3. What is the material used for the following watch: “A/X Armani Exchange Street Women’s Stainless Steel”

Ans – Stainless Steel

Question 4. What is the color of the dial of the watch in the image?

Ans – Blue

Question 5. Does Armani Exchange also have leather band watches?

Ans – True

Amazon FOSSIL Valentine’s Day Quiz Answers: Win FOSSIL Watch

Question 1. What is the male protagonist looking for online?

Ans – Watch battery

Question 2. He is looking for it because his ____?

Ans – Watch Stopped

Question 3. What does the Female protagonist gift the male?

Ans – Automatic watch

Question 4. Do you need a battery for a Fossil Automatic?
Ans – No

Question 5. What is a hashtag that you see in the end?

Ans – #GiftingTime


Amazon OPPO RENO5 PRO 5G Quiz Answers: Win OPPO RENO5 PRO 5G Smartphone

Question1. Which is the Industry first video feature available in OPPO Reno5 Pro 5G?

Ans – AI Highlight Video

Question2. OPPO Reno5 Pro comes with __MP Quad Camera

Ans – 64MP

Question3. Which processor provides the power to OPPO Reno5Pro 5G.

Ans – MediaTek Dimensity 1000+

Question4. Which screen quality available for OPPO Reno5 Pro 5G.

Ans – All of the above

Question5. What is the battery feature available in OPPO Reno5 Pro 5G

Ans – 65W SuperVOOC 2.0

Amazon FOSSIL Valentine’s Day Quiz Answers: Win FOSSIL Watch

Question1. What is the male protagonist looking for online?

Ans – Watch battery

Question2. He is looking for it because his ____?

Ans – Watch Stopped

Question3. What does the Female protagonist gift the male?

Ans – Automatic watch

Question4. Do you need a battery for a Fossil Automatic?

Ans – No

Question5. What is a hashtag that you see in the end?

Ans – #GiftingTime

Amazon Elle 75 Years Quiz Answers: Win Elle Watch

Question 1. When was Elle Established?

Ans – 1945

Question 2. Does the video ask women to?

Ans – Believe in yourself

Question 3. According to the Video Women do the following

Ans – Shape the future

Question 4. Fill in the blanks ” Dare to be who you ____”

Ans – Want

Question 5. According to the video, what should you do before “you go for it”

Ans – Decode

Amazon Cadbury Silk Mousse Quiz Answers:  Win Rs 10000

Question 1. What’s the name of the new Cadbury Silk launch?

Ans – Silk Mousse

Question 2. What is the correct spelling of the chocolate?

Ans – Silk Mousse

Question 3. Fill in the blank ‘_____ into chocolate heaven

Ans – Scoop

Question 4. Mousse is a light, airy dessert that melts in your mouth

Earn 4m Home Upto ₹10,000/month Paytm Cash      

Ans – True

Question 5. Silk Mousse is the perfect dessert to be enjoyed with?

Ans – Any time of the day.

Amazon Abbott Freestyle Libre Quiz Answers: Win Rs 10000

Question 1. What can you do with the FreeStyle Libre system?

Ans – Check your Glucose Levels

Question 2. How often can you check your glucose with FreeStyle Libre?

Ans – As many times as you want

Question 3. A glucose scan with FreeStyle Libre System

Ans – Needs a One-second painless scan

Question 4. Where can you use the FreeStyle Libre system?

Ans – Anywhere you are

Question 5. The FreeStyle Libre System is useful for

Ans – People with diabetes

Amazon Republic Day Edition Quiz Answers:  Win Rs 26000

Question 1- Which of these concepts highlighted in the Indian Constitution are inspired by the French Constitution?

Ans. All of the above

Question 2- Which of these awards are announced on the eve of Republic Day?

Ans. All of the above

Question 3- Who was the first chief guest for India’s first Republic day celebrations?

Ans. Sukarno

Question 4- Which is the lengthiest written constitution in the world?

Ans. Constitution of India

Question 5- The National Anthem of India Jana-Gana-mana was originally composed in which language?

Ans. Bengali

Question 6- Which Christian Hymn is played during Republic Parade?

Ans. Abide with me

Amazon Pay Google play recharge code Quiz Answers: Win 100% back up to 300 (2000 winners)

Question 1- What is the minimum amount for which you can purchase Google Play recharge codes on Amazon Pay?

Ans. INR 10

Question 2- You can use Google Play balance to purchase in-app purchases on Call of Duty®: Mobile

Ans. True

Question 3- You can use Google Play balance to purchase in-app purchases on Garena Free Fire-New Beginning

Ans. True

Question 4- When does the Google Play balance expire?

Ans. It’ll not expire until you use

Question 5- How do you get delivery of Google Play recharge code from Amazon Pay?

Ans. All of the above

Amazon Aquaguard marvel Quiz Answers: Win Aquaguard Marvel RO water purifier

Question 1- Which of these are the benefits of using the Aquaguard Marvel water purifier?

Ans. All of these

Question 2- The Aquaguard Marvel has an Active _________ Water Purifier. Fill in the blanks

Ans. Copper

Question 3- The UV e boiling technology gives water as safe as water boiled for how many minutes?

Ans. 20 minutes

Question 4- The Mineral Guard Technology in the Aquaguard Marvel water purifier helps retain which of these essential minerals?

Ans. Both of them

Question 5- Which of these technologies in the Aquaguard Marvel water purifier helps in the removal of excess chlorine and organic impurities?

Ans. Chemi block

Amazon Funzone Carnival Pictionary Quiz Answers — Win Mi 10i Smartphone

Question 1: He Was A Famous Hindustani Singer. He Received Bharat Ratna In 2008.

Answer 1: Bhimsen Joshi (A)

Question 2: He Is The Only Indian Citizen To Travel In Space.

Answer 2: Rakesh Sharma (B)

Question 3: She Is A Well Known Indian Singer. She Received Padma Vibhushan In 2008. She Is Also The Sister Of Playback Singer Lata Mangeshkar.

Answer 3: Asha Bhosle (A)

Question 4: He Is Known As The Father Of Indian Cinema. His Debut Film, Raja Harishchandra, Was The First Indian Movie In 1913.

Answer 4: Dadasaheb Phalke (C)

Question 5: He Is Best Known For His Role As Dwight Schrute On The Famous “The OfficE”

Answer 5: Rainn Wilson (B)


Amazon LG Monitors Quiz Answers: Win Rs 10000

Question 1 – LG UltraGear Monitor is used for which of the following purposes?

Ans. Gaming

Question 2 – The LG 27GL850 is an innovative Gaming monitor with a response time of ___________.

Ans. 1ms

Question 3- UltraGear Monitor 27GN950 is World’s First 4K Nano IPS with a 144Hz refresh rate.

Ans. True

Question 4 – The LG Ultragear 27GN950 monitor has a flexible ergonomic design for multitasking

Ans. True

Question 5 – Which of the following features describe the LG Ultragear 27GN950 monitor?

Ans. All of the above

Amazon Guess The Song Quiz Answers: Win Rs 1000

Question 1- What is the next line of this song- “Tujhe Dekha to yeh Jana Sanam”?

Ans. Pyaar hota hai deewana sanam

Question 2- What is the immediate next line of the song – “Uth ja apni raakh se Tu uth ja ab talaash mein Parwaaz dekh parwaane ki” ?

Ans. Aasmaan bhi sar uthayega

Question 3- What is the next line of this very popular song- “Tum paas aa’e Yuu’n muskaraa’e, Tum ne Na Jaane kya”?

Ans. Sapne dikhaa’e

Question 4- What is the next line of this song from ‘Shubh Mangal Zyada Saavdhan’ that is a remake of a retro Bollywood classic -“Yaar Bina Chain Kahan re, Pyaar Bina chain Kaha re”?

Ans. Sona nahi chaandi nahi yaar to mila

Question 5-  Can you book movie tickets on Amazon?

Ans. Yes

Amazon Festive Quiz Answers: Win Rs 15000

Question 1 – What is this kind of floor decoration, prevalent during the festival of Pongal known as?

Ans. Kolam

Question 2 – What is this musical instrument commonly played during Bihu celebrations known as?

Ans. Pepa

Question 3- This type of sugar halwa surrounded by sesame and jaggery laddoos are typical of the food eaten on which occasion in Maharashtra?

Ans. Makar Sankranti

Question 4 – This preparation shares its name with which of these festivals

Ans. Pongal

Question 5 – These kinds of creatively made kites are commonly seen in a kite festival held on which occasion?

Ans. Uttarayan

Amazon January Edition Quiz Answers:  Win Rs 20000

Question 1 – On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America, and named the city what?

Ans. Rio De Janeiro

Question 2 – On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

Ans. Alaska

Question 3 – 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks

Ans. KM Cariappa

Question 4 – National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organization

Ans. Election commission of India

Question 5 –  In 2019, in a Test match played in January, which Indian spinner took a five-wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?

Ans. Kuldeep Yadav

Question 6 – Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?

Ans. Bad boys for life

Question 7 – The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?

Ans. David Bowie

Question 8 – The Pattadakal dance festival, usually held in January is held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?

Ans. Karnataka

Amazon Nescafe Cheeky Mugs Quiz Answers: Win Rs 10000

Question 1 – Which Types of cheeky morning you select?

Ans. All of these

Question 2 – With the Nescafe mug pack pick your mug?

Ans. True

Question 3 – Nescafe Pack come with?

Ans. 200gm

Question 4 – Nescafe mug which color?

Ans. Red

Amazon Xbox Game pass for PC Quiz Answers:  Win Rs 20000

Question 1 – How many games can be played on Xbox Game Pass for PC

Ans. 100+

Question 2 – Which OS required to play Games in Xbox game pass for PC

Ans. Windows 10

Question 3 – Asus TUF come with 1 month xbox pass subscription

Ans. True

Question 4 – The EA Play lauch game pass for no extra cost in

Ans. Year 2021

Question 5 – After how many days after the lauch available on PC
Ans. Same as launch day

Amazon Mi 10T series Quiz Answers:  Win Rs 20000

Question 1- Which of these are the features of Mi 10T series?

Ans. All of these

Question 2- What are camera features of Mi 10T Pro?

Ans. All of these

Question3-What is the refresh rate of Mi 10T Series?

Ans. 144Hz

Question 4- Which processor is used in Mi 10T series?

Ans. Qualcomm Snapdragon 865

Question 5- Does Mi 10T is 5G ready phone?

Ans. Yes


How To Participate On Amazon Quiz Answers

1. Guy’s This Amazon Quiz Answers Contest Live On Amazon Official App, So To Play Contest You Should Download Amazon App In Your Android Or iOS Device, Download Link Available In Below

Download Here

2. If You Are A Amazon Exiting User & Have A Amazon Account Already Then Please Login New User Click On Signup Button, & Create A New Account By Phone Number, Email & Password

3. After Login In Amazon App In Your Device Scroll Down The Home Page There You Will Show “Amazon Quiz Time” Contest Banner Alternatively Click On Right Dashboard & Click Quiz Time

4. Click On Contest Banner & Get Ready To Join In The Contest. Click On “START” & Start To Playing The Contest. (Remember After Click On Start Button You Don’t Click “Back Button” Then You Will Disqualified

5. There You Need To Answers a Total 5 Questions. Each Question Have 4 Suggestion. Choose Correct One & Continue To. This Way Answers 5 Questions & You Move On Congratulation Screen.

7. Now You Successfully participate In Contest. If You Select As A Winner, Amazon Team Contact To You & Send The The Prize.

Final Description / Final Word / Disclaimer Amazon Quiz Answers

Here We Are Updating Daily Questions & Answer. You Don’t Need To Search Or Find Answer Anywhere. Because Here We Will Give You Complete Correct Answers Sheet By Using Our Knowledge.

I Hope Everyone Will Play Contest 2021 Amazon Quiz Time & Win At least A One Prize.

Win Quiz Answers Today I Hope You Enjoy The Post, Still If You Have Questions Regarding This Then Leave Your Comment In Below. We, Will, Help & Answer As Soon As Possible.

10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY