Binance XRP Ledger Quiz Answers – Learn & Earn $XRPL

 
Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber

Binance Quiz Answers

Binance XRP Ledger Quiz Answers, Binance 24 August 2022 Quiz Answers Today – Hi Everyone Do You Like to Earn Free Token & $XRPL? Want to Earn Some Token then You are Read the Right Article. Today from this Quiz Contest Everyone Can Win up Up to $10 For Free. This Contest Live on 24 August 2022 at 7 AM (UTC) Binance Daily Launched their Learning Video Where From You Can Watch & Learn About the Binance Crypto Currency & About Other Tokens.

XRP is a digital asset native to the XRP Ledger. Here You Have Daily opportunities to Earn Free XRPL, LISK, BTTC, BAND, UMA, BTTC, PAX Gold, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, etc. Who Has a Full Kyc Verified Account Can Play this Contest from the App or Website by Login Account? If You Still Don’t Have Verified Account then Create it Now. Winner Gets Predetermined $XRP or Other Tokens Which Depending Your Answers & Luck.

Binance XRP Ledger Quiz Answers - Learn & Earn $XRPL

The XRP Ledger (XRPL) is an open-source, public, and decentralized Layer 1 blockchain led by a global developer community.


How to Earn Free XRP Token From XRP Ledger Quiz Contest

1. At First Everyone Creates an Account In Binance & Verify KYC With Account.

2. Who Have Already Binance Verified Account They Don’t Need to Open an Account. They Play Contest From Old Account.

3. Here You Will Get Many Video About Token XRP Ledger etc. Watch them From Now & Know About Binance & International Treading – Click Here

4. Exactly 24 August 2022 at 7 AM UTC Quiz XRP Learn & Earn Quiz Will Live to Play

5. You Will See the Quiz Banner on the Binance Account After Login

Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber

6. Start the Contest & Start to Answer All Questions

7. You Will Get Assured Free $XRPL or Free Token.

Binance XRP Ledger Quiz Answers Today:-

Question 1: XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

Question 2: What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

Question 3: On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 Seconds

Question 4: What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

Question 5: What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All are Correct

Question 6: What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

Question 7: Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are Correct

Question 8: The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

Question 9: The XRP Ledger is useful for developers because:

Answer: They are able to code in Python, Java, and JavaScript languages.

Questions will be in a different order in your accounts.

Terms & Conditions

– Only Full Kyc Verified Account Owner Can Participate in this Learn Earn Quiz Contest.

– Here Everyone Get Stand a Chance to Win an Assured XRPL Free Token

– This Contest Live on 24 August 2022 at 7 PM You Can Play Once it Lives

– Who Give the All 10 Questions Correct Answers they Will Win Free XRPL

– Before Playing or Participating in this Contest Users Need to Learn About Binance From Video

 
Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber
 

Leave a Comment