Free Paytm Cash 

Flipkart Today Trivia Quiz Answers

[Live Show] Play Flipkart Trivia Quiz & Win Prize


Flipkart Trivia Quiz Answers Game Show (14th September 2020) Hi Contest Lover !! Flipkart Recently Launched a Video Contest Where Just Giving 5 Questions Answers Get a Chance to Win Prizes. This Contest Offer For Everyone so Just Download Flipkart App Anyone Join In This Question Contest.

Read MoreFlipkart Refer Earn -₹3000 Gift Voucher or Guaranteed Reward

Recently We Have Seen Save On Amazon India App. Which One Come Everyday Morning 8 AM. That Contest Name Amazon Quiz Time. Same as This Type of Flipkart Special Contest Name Is Trivia Game Show.

Flipkart Trivia Quiz Answers

There to Get Any Answers You Don’t Have to Find Out or Ask Anybody For Any Questions Answers. Just Following TricksGang Blog You Can Get 100% Current Answers List From This Page.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 15th September 2020

Answer 1:- Brendon McCullum

Question 2:- With 26 wickets in 17 matches, which bowler won the purple cap in the 2019 IPL season?

Answer 2:- Imran Tahir

Question 3:- Only 16 players have taken a hattrick in the IPL. Who among these is one of them?

Answer 3:- Rohit Sharma

Question 4:- With 6 wins in the last 12 IPL seasons, which team has won the highest no. of Fair Play Awards?

Answer 4:- Chennai Super Kings

Question 5:- Which player has scored the fastest century (in just 30 balls) in the history of the IPL?

Answer 5:- Chris Gayle


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 13th September 2020

1)Starting in 1970, what day is celebrated all over the world on 22nd April?

Ans: Earth Day

2)Which Anushka Sharma starrer was banned in Pakistan for “promoting black magic”?
Ans: Pari

3)Which animal became a central part of MF Husain’s paintings since the 1950s?
Ans: Horse

4)Two angles of a triangle are 72 and 44. What is the third angle?
Ans: 64

5)Among these, which sea is the saltiest?
Ans: Red Sea

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 12th September 2020

1) The largest stadium in India by seating capacity is in which city?
Ans: Kolkata

2) The co-founder of Reddit, Alexis Ohanian is married to a woman who plays which sport?
Ans: Tennis

3) Recently, Sri Lanka registered a whitewash in a 3-match T20I series for the 1st time against
Ans: Pakistan

4) The first edition of the ICC Asia Cup was held in which country in 1984?
Ans: UAE

5) Two teams of how many players compete to score the most points in ice hockey?
Ans: Six

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 11th September 2020

1) Which of these is an upcoming film starring Arjun Kapoor and Kriti Sanon?
Ans: Panipat

2)Apart from Karamveer, what was Ayushmann’s character’s name in the film ‘Dream Girl?
Ans: Pooja

3)Kathryn Bigelow is the first woman to win the Oscar Award for
Ans: Best director

4)The director of the film Bala’ has previously directed which of these films?
Ans: Stree

5)Which writer and poet made a documentary titled “Amjad Al Khan in 1990?
Ans: Gulzar

10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

LEAVE A REPLY