[Solved] Google Pay Festive Quiz Answers Today | 6 December

 
Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber
Contents of the Post Show

Google Pay Festive Quiz Answers Today

(Shaguns) Google Pay Festive Quiz Answers – Get Existing Rewards Everyday


Google Pay Diwali Contest 2021 Earn ₹2-20 Cashback, Google Pay Festive Quiz Answers 6 November 2021, Take the Quiz Between 12 pm IST – 11:59 pm IST Everyday to Get Your Rewards.

Want to Earn Daily Upto ₹20 Cashback into Bank Account then You Have to Play Latest Google Diwali Contest It Will Available for 15 Days And You Have Opportunity to Earn Up to ₹300 Cash into Your Bank Account.

If You Already Join into Google Pay App and Earn Scratch Card Cash Then Enjoy Also Google Pay Fan Wall Offer Where Also You Have Opportunity to Earn ₹600 Cashback. If You Already Existing Member of the Offer Then Google UPI Shaguns Offer Will More Easy to You.

What is Google Festival Quiz Contest

This is a Play Quiz Answers Contest. According to this Contest Terms, Everyone Gets 5 Different Questions to Contest. Each Contest Have 4 Option, Choose Right Option and Move on Next Answer. This Way Earn Free ₹2-20 Cash Scratch Card for Free. From 1 November to 15 November This Diwali Shaguns Content Will Live.

App OfferGoogle Festive Quiz
Contest Validity1 Nov 2021 – 15 Nov 2021
Question TypeDaily Unique Question
Part of OfferFan Wall Offer Part
Reward Up to Rs.20, Gold, Supercoin

Now Let’s See How to Play Diwali Contest By Google Pay and Earn Upto ₹300 Cashback. For Your Help and Make The Easier to Play the Contest. Not Only That After Reading the Article Your Concept Will Be Clear About the Google Festival Game.

6 NOVEMBER 2021 GOOGLE PAY ONLY ANSWERS

  1. Australia
  2. All of the choices 
  3. Golden duck
  4. All of these
  5. send shagun to their sisters

Google Pay 6 November 2021 Festive Quiz Answers

Question 1 – Which of the following countries has never won T20 World Cup?

Answer 1 – Australia

Question 2 – What are the venues of the ICC Men’s T20 Cricket World Cup 2021?

Answer 2 – All of the choices 

Question 3 – What is getting out for zero off the first ball you face called?

Answer 3 – Golden duck

Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber
Question 4 – Which of the following is the nickname of Indian cricketer Mahendra Singh Dhoni?

Answer 4 – All of these

Question 5 – On bhai dhooj, what would brothers most likely do on Google Pay?

Answer 5 – send shagun to their sisters

Google Pay 5 November 2021 Festive Quiz Answers

Question 1 – A new concept in T-20 cricket is that of Super Over. When is a Super over resorted to?

Answer 1 – when the result of match is tie

Question 2 – What is the maximum number of overs a bowler can bowl in T-20 cricket?

Answer 2 – 4

Question 3 – Lord’s cricket ground is situated in which of the following cities?

Answer 3 – London

Question 4 – Which of the following is NOT used to make Rangoli in India?

Answer 4 – Red chilli Powder

Question 5 – Which of these terms are NOT associated with cricket?

Answer 5 – Boxing Ring

Google Pay 4 November 2021 Festive Quiz Answers

Question 1 – Which of these is NOT a way of getting out in Cricket?

Answer 1 – Talking to the umpire

Question 2 – The name Diwali is derived from the Sanskrit term Dipavali. How is it known in English?

Answer 2 – Rows of light

Question 3 – Which of the Following sweets is unlikely to be eaten on Diwali?

Answer 3 – Cheesecake

Question 4 – How many times has India won the T20 World Cup till Now?

Answer 4 – Once

Question 5 – Question 2 – What does Kollam, Alpana, Jhoti have in common?

Answer 5 – Make Rangoli

Google Pay 3 November 2021 Festive Quiz Answers

Question 1 – Which two historical icons of India does Diwali celebrate the return of?

Answer 1 – Ram and Sita

Question 2 – How many types of World Cups are there in world cricket?

Answer 250 over & 20 over

Question 3 – Which of the following do we NOT light up on Diwali?

Answer 3Water balloons

Question 4 – Who was the Indian Captain when we won the Cricket World Cup in 1983?

Answer 4Kapil Dev

Question 5 – What is the middle name of Sachin Tendulkar?

Answer 5 – Ramesh

Google Pay 2 November 2021 Festive Quiz Answers

Question 1 – What is a Cricket Ball Made Out Of?

Answer 1 Cork, String, Lather

Question 2 – Which Team Won The First T20 World Cup Title

Answer 2 – India

Question 3 – How many days before Diwali, Is Dhanteras Celebrated?

Answer 3 – 2

Question 4 – Who Scored The First-Ever Century in 2007 T20 World Cup?

Answer 4 – Chris Gayle

Question 5 – Which of the following Activities would you NOT Associated With Dhanteras

Answer 5 – Buying a X-mas Tree


How to Earn Daily ₹2-20 Rewards in Google Festive Offer

How to Participate in This Contest

1. First of All the User’s Must Upgrade or Update Google Pay App by Given Below Download Link

2. Once You Updated Your App, Fan Wall Offer & Festive Quiz Contest Will Appear in the App.

3. Open Google Pay Home Page and Scroll Down to Offer and Reward Icon

4. Here You Will See Offer Icon Click on That

5. Then Click on First Offer That is Take the Festive Daily Quiz

6. Now click on Take the Festive Quiz Now Button From Below of the Page

[Raning Good! 5/5 in Daily Quiz Will Earn You Flipkart Super Coin, Gold & More]

7. Now You Will Be on Fan Wall Page, Here Just Click Start Quiz

8. Now Ready to Play Contest, In 3 Second First Questions Will Appired to Screen

9. Answer All The Questions Correctly and Win ₹2-20 Rewards, Flipkart Super Coin or Gold, etc


What Google Pay Festive Scratch Card

According to The Contest You Have to Give Right Answer 5 Out Of 5, After Giving Right Answers Click on Rewards Button and You Will Get Two Scratch Card.

Open Scratch Card and Get Free Gold, Cashback, and Super Coin Discount Voucher Much More.

How Much Earn From Google Festive

There Have Many Prizes, Today We Play the Contest and Win 5 Cashback In Google Play That is Directly Credited to Your Bank Account.

A User By Giving Daily Right Answers Earn Upto ₹300 Cashback Rewards or Digital Gold Amount or Discount Voucher.

Validity and Time Limit of Festive Quiz

This is the Diwali Festival Offer of 2021, As We Have Seen Last Year Google Pay Diwali Offer, This Year Company Launched Fan Wall Offer And Festive Quiz Game. By Applying Both the Offer Earn Upto ₹900 Cashback. Offer Period 1 November to 15 November 2021.

 
Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber
 

Leave a Comment