Join Our Telegram Channel Get Instant Loot Update... Total Members    

Google Pay Jaipur Event

{Working 100%} Trick to Get Jaipur Tickets in Google Pay


Go India Game Jaipur Event Quiz Answers !! Visit & Earn ₹20-100 Rewards Cashback From, How to Get Jaipur City Card Tickets in Google Pay-Go India Offer – Hi !! Everybody There We Have Ready This Post Those All Of Users Want to Earn Upto ₹100 Cash Rewards or KM or Rare City Tickets. Read Google Pay-Go India Offer Where You Will Complete Information to Complete Full India Map Journey.

In This Diwali Season Google Pay Already Give Us Google Pay Mumbai Events & Dharmshala Event to Earn Upto ₹100 Cashback. As Our Previous Experience Here You Have to Collect Jaipur Ticket & Answers Few Questions.

So Guy’s You’re Ready for The Next Go India Event in Jaipur From Nov 10th to 12th! Here You Could Earn ₹20 to ₹100, City Tickets, or KM. You Can Visit Jaipur a Second Time if You’ve Visited Before.

Go India Game Jaipur Event Quiz Answers !! Visit & Earn ₹20-100

This is Another Platform Who Have Already Join in Google Pay 2020 Diwali Offer, There You Can Earn Upto ₹501 That is Main Offer, But Including This Amazing Offer Google Has Campaigning May Short Offer, As Example This Go India Jaipur Event. To Get This City Card You Need A City Card + 1880KM. Once You Will Grab These Two Thinks You Will Be Eligible For The Offer.


How to Get Jaipur City Card in Google Pay-Go India Offer :

1) If You Already Join in Go India Event It Will Shows On The Main Page

2) Updated Your Google Pay App From Play Store Or App Store

[Download]

3) Goto Go India Game Offer – And Complete All The Simple Task

4) Now You Will Redirect to the main page of Go India Event

5) There You Will See Jaipur Event With Coming Soon Event

6) There is The Way Following That You Will Get Jaipur City Ticket:-

  • Make Prepaid Recharge of Any Amount
  • Recharge Or Bill Payment Of ₹100 or More
  • Scan & Pay to The Merchant QR Code of ₹30 or More
  • Send Photo or Map & Get 5 Tickets For 5 Time Shared
  • Purchase Google Play Code Using G-Pay App
  • Buy Gold or Make Transaction on MakeMyTrip

Or

We Have 200+ Jaipur Ticket, Which All Will Shared on Telegram Channel so to Get This Event Tickets

Earn 4m Home Upto ₹10,000/month Paytm Cash     

Join Telegram Channel


How to Play Google Pay Jaipur Event Game & Earn Upto ₹100

1) First of All Users Visit to Go India Offer Then Collect Jaipur Ticket Following Above Method

2) Once You Collect This Ticket For First Time of Second Time You Will See Go Options

3) Click on Go and Collect The Jaipur Event Ticket

4) Now Click on Start Game & Ready to Play The Contest

5) Once You Start The Contest, You Have to Answers 5 Simple Questions

6) Each Question Have 4 Different Options, You Have to Select Right Options

7) Answers of All Questions Correctly & Earn ₹20 to 100 Assured Reward Scratch Card

Proof Of Mumbai Event Earning 


Jaipur Event All Right Quiz Answers

Question 1 – Jaipur is popularly known as

Answer 1 – Pink City

Question 2 – Which tourist circuit consists of Jaipur, Delhi & Agra

Answer 2 – Golden Triangle

Read MoreCollect All 30 City In Go India & Earn Rs.101-501 (Verified)

Question 3 – How Many Windows Does Hawa Malal Have?

Answer 3 – 953

Question 4 – Which of the following monuments is not located in Jaipur?

Answer 4 – Red Fort

Question 5 – You need to call Google Pay Customer care for details related to your gold transaction and a Dhanteras cashback of up to Rs.10000. How will you find the Customer care

Answer 5 – Goto Help inside Google Pay App

Question 6 – On Dhanteras, where would you shop in Jaipur?

Answer 6 – Johari Bazaa

Question 7 – Rajasthan is the state with highest

Answer 7 – Area

Question 8 – Which of the following should you buy from Jaipur? (Options: Lac Bangles, Bandhani Dupatta, All of them and Blue pottery)

Answer 8 – All of Them

Question 9 – Which dish below is unlikely to be in a Rajasthani Meal?

Answer 9 – Butter Chicken

Question 10 –

Answer 10 –

Question 11 –

Answer 11 –

Final Word & Description:-

This Contest Is Coming Soon Mod Right Now. Once It’s Available to Play Contest, We Will Shared More Information Related This Event. I Hope We Have Shared 90% Details Related to This Offer.

Before Ending We Want to Inform You, Join Our Telegram Channel & Get Lot’s Of Ticket Giveaway. Thank You For Reading. Stay Tuned.

10 + Free Sample Order In India   

JOIN TELEGRAM 

JOIN FACEBOOK

13 COMMENTS

LEAVE A REPLY