SonyLiv “KBC Quiz Answers” Today – 22 August 2022

 
Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber

KBC Quiz Answers Today

[Hindi] SonyLiv IDFC First Bank KBC Quiz Answers Today 23 August 2022. Kaun Banega Crorepati Season 14 Answers. Play Along to Get a Chance Every Week to be in the Hotseat! Meanwhile, You Have a Chance to Win Laptop, TV, Phone, Bluetooth Speaker, etc.

Season 14 Starts on 7th August 2022 Which is Exclusively Played on SonyLiv App. If You Also Want to Be a Crorepati then You Have to Play KBC Contest every day.

SonyLiv "KBC Quiz Answers" Today - 19 August 2022

By Giving Each Correct Answer You Will Get up Upto 200 Points. Play Daily Contest & Answers 5 Questions Answer Correctly Get 1000 Points every day. Every Week for 5 Days This Contest is Available to Play From Monday to Friday. Try to Make a Higher Score & a Chance to be on Hotseat. Otherwise, You Have a Chance to Win Other Prizes too. Earlier We Shared Apollo KBC Quiz Answers & KBC Marathi Quiz Answers. Today We are Come With SonyLiv KBC Contest.

Read More Sprite “Chill Bill Promo” Assured Paytm-Bumper Prizes


How to Play KBC Along Quiz & Win Cash / Prizes?

☘️ {Get the Latest Offers Loot and Deals by Joining Our @TricksGang Telegram Channel For Free, Join Now and Get the Latest Update Every Offer} ☘️

1. First of All Tap the Below Link & Download the SonyLiv App on Your Mobile to Play KBC

2. Open the App and Enter You Gender and Date of Birth

3. Enter Your Phone Number Verify With the OTP & Open an Account in SonyLiv

Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber

4. On the Home Page There Will be a Banner Called Play Along KBC Contest.

5. Start the Contest & Answer 5 Simple Questions Everyday

6. Get Daily 1000 Points Everyday by Playing this Contest from Monday to Saturday at 9 PM

7. Scoring a Good Number of Points You Will Get a Chance to Be on Hotseat.

8. Meanwhile There are More Exciting Rewards & Cash Like laptops, Phones, TV & Speaker.

9. Explore the Leader Board Section to Checkout Prizes.

10. Check my Earnings Second Every Week to Check Your Winning Prize.


22 August 2022 KBC Answers Fast Loot

  1. Salman Rushdie
  2. 7
  3. All of the Above
  4. Womesh Chandra Bonnerjee
  5. Lagan

23 August 2022 KBC Answers Fast Loot


KBC Quiz Answers Today | 22nd August 2022

Q1. Who among the following author is the only one to win the Bokar of bookers prize?

Answer: Salman Rushdie

Q2. With how many neighboring countries does India share its land-bound border with?

Answer: 7

Q3. IDFC FIRST Bank sponsors which of the below marathons?

Answer: All of the Above

Q4. Which of the following freedom fighter preside over the first season of Congress conducted in Mumbai (then Bombay) in 1885

Answer: Womesh Chandra Bonnerjee

Q5. For which of the following movies did Amitabh Bachchan lend his voice as a narrator?

Answer: Lagan


KBC Quiz Answers Today | 19th August 2022

Q1) Which of the following is the highest waterfall in India?

Answer: Kunchikal Falls

Q2) Which country won the FIH Women’s Hockey World Cup in July 2022?

Answer: Maharashtra

Q3) Which of the below deposit facilities does IDFC FIRST Bank provide?

Answer: All of the above

Q4) Who is referred to as ‘The Father of Internet’ in India, who passed away in July 2022?

Answer: Brijendra K Syngal

Q5) In 2019, Vicky Kaushal won the National Film Award for Best Actor for which film?

Answer: Uri: The Surgical Strike


KBC Quiz Answers Today | 18th August 2022


Q1) In which district of Uttar Pradesh did the Chauri Chaura Movement take place?

Answer: Gorakhpur

Q2) Which of the following is the largest river delta in the world in terms of its size?

Answer: Ganga Brahmaputra Delta

Q3) Children of which of the following species are known as Blackbacks?

Answer: Gorillas

Q4) According to the Sample Registration Survey which Indian state had the highest life expectancy rate between 2013-17?

Answer: Kerela

Q5) What was Ranbir Kapoor’s debut film as an actor?

Answer: Saawariya


KBC Quiz Answers Today | 17th August 2022


Q1) Which of the below loans does IDFC FIRST Bank offer?

Answer: All of the above

Q2) The popular T.V. series ‘Squid Game’ was produced in which country?

Answer: South Korea

Q3) ‘Lotia’ is the regional music associated with which of the following Indian states?

Answer: Rajasthan

Q4) Which of the following Bollywood actors’ original names is Rajeev Hari Om Bhatia?

Answer: Akshay Kumar

Q5) The famous monument ‘Sanchi Stupa’ is associated with which of the following religions?

Answer: Buddhism


KBC Quiz Answers Today | 16th August 2022


Q1) Which state government has partnered with the United Nations Development Programme (UNDP) for Data in Climate Resilient Agriculture (CRA)?

Answer: Telangana

Q2) Which company has developed a new graphics dynamic random access memory (DRAM) chip with a faster speed and improved power efficiency in July 2022?

Answer: Samsung Electronics

Q3) Who has been appointed as the new MD and CEO of the National Stock Exchange (NSE) in July 2022?

Answer: Ashish Kumar Chauhan

Q4) According to the Sample Registration Survey which Indian state had the lowest life expectancy rate between 2013-17?

Answer: Uttar Pradesh

Q5) Which of the following days is observed as “World Water Day”?

Answer: 22nd March


KBC Quiz Answers Today | 15th August 2022


Q1) On which day was the National Emblem of India adopted?

Answer: 26th January 1950

Q2) Who is IDFC FIRST Bank’s brand ambassador?

Answer: Amitabh Bachchan

Q3) Prime Minister Narendra Modi inaugurated the revamped Baba Baidyanathdham temple area in which state under the Prasad scheme of the Ministry of Tourism?

Answer: Jharkhand

Q4) Which Indian city has been listed by TIME magazine in its list of the ‘World’s greatest places’ of 2022?

Answer: Ahemdabad

Q5) Pope Francis has inducted how many women to a previously all-male committee that advises him in selecting the world’s bishops?

Answer: 3


KBC Quiz Answers Today | 12th August 2022


Q1) Who won the 41st Villa De Benasque International Chess Open tournament in July 2022?

Answer: Aravindh Chithambaram

Q2) Which of the below does IDFC FIRST Bank Savings Accounts offer you?

Answer: Monthly interest credit

Q3) Who is the first Indian to win a Golden Globe award?

Answer: A.R. Rahman

Q4) Photosynthesis of which of the following plants is responsible for nearly half the carbon dioxide fixation on Earth?

Answer: Algae

Q5) Who among the following Rajput rulers defeated Muhammad Ghori in the First Battle of Tarain in 1191 AD?

Answer: Rana Kumbha


KBC Quiz Answers Today | 11th August 2022.


Q1) Who has been appointed as Non-Independent Non-Executive Director of Indigo in July 2022?

Answer: Meleveetil Damodaran

Q2) Which of the following actors won the Oscar for Best Actor at the 2022 Oscar Awards?

Answer: Will Smith

Q3) What is India’s rank in the Global Gender Gap Index 2022?

Answer: 135

Q4) What is the validity of Reward Points earned on IDFC FIRST Bank Credit Cards?

Answer: No expiry

Q5) Who is the first Indian to win an Academy Award?

Answer: Bhanu Athaiya


KBC Quiz Answers Today | 10th August 2022


Q1) Who was appointed as the next High Commissioner of Bangladesh to India in July 2022?

Answer: Mustafizur Rahman

Q2) Who among the following has joined the board of Google parent company Alphabet Inc. in July 2022?

Answer: Marty Chavez

Q3) The ‘Ring of Fire is found along the margins of which of the following oceans?

Answer: Pacific Ocean

Q4) Which IDFC FIRST Bank Credit Card is lifetime-free?

Answer: All of the above

Q5) Which of the following is a large, narrow-mouthed earthenware pot used as a percussion instrument?

Answer: Ghatam


KBC Quiz Answers Today | 9th August 2022


Q1) Which Constitutional Amendment Act was passed to provide compulsory education to children between 6 and 14 years in 2002?

Answer: 86th Amendment Act, 2002

Q2) What is the name of the sacred book of the Zoroastrian religion?

Answer: Zend Avesta

Q3) Which of the following bridges currently holds the record of being the highest bridge in the world?

Answer: Chenab Bridge

Q4) Who won the 15th International Chess Open Paracin held in Serbia in July 2022?

Answer: R. Praggnanandhaa

Q5) What is the maximum rate of interest can you earn on your IDFC FIRST Savings Account?

Answer: Up to 6% p.a.


KBC Quiz Answers Today | 8th August 2022


Q1) Private ownership of the means of production is a feature of which of the following economy?

Answer: Capitalist Economy

Q2) Where is the highest motorable road in the world located?

Answer: Ladakh, India

Q3) Which bank has launched a Metaverse-based virtual lounge to showcase its products to customers virtually in July 2022?

Answer: Union Bank of India

Q4) What are the Academy Awards presented annually by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences commonly known?

Answer: Oscars

Q5) Which companies merged to form IDFC FIRST Bank?

Answer: IDFC Bank and Capital First


KBC Quiz Answers Today | 7th August 2022


Q1) What is IDFC FIRST Bank’s tagline?

Answer: Always You First

Q2) Which of the following teams won the Indian Super League 2020-21?

Answer: ATK Mohun Bagan

Q3) Who among the following became the Chief Minister of Uttarakhand after state elections in March 2022?

Answer: Pushkar Singh Dhami

Q4) Which state has become the first and only state in India to have its own internet service in July 2022?

Answer: Kerla

Q5) Who among the following is the author of the book ‘The Secret of the Veda’?

Answer: Sri Aurobindo


Final Word & Disclaimer:-

I Hope Everyone Plays the Along With Koun Banega Crorepati Hindi Online Contest from SonyLiv App. Also, We Hope You Win Something form the KBC Season 14. Meanwhile, We Have Added the Answers for Your Healing & Verify the Answers List. But We Don’t Claim this is the 100% Right Answer. So I Will Suggest to Everyone Play it By Your Own Skil & Knowledge. Thank You.

 
Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber
 

Leave a Comment