[लूट] Google Pay-Go Event Quiz Answer Earn Upto ₹20 or Voucher

 
Join Our Telegram Channel For Exclusive Loot Deals
4.8/5 - (11 votes)

Celebrate Diwali Google Pay-Go India

Celebrate Diwali in Any Go India City From 13th to 15th. Stay Tune


[लूट ₹20] Event Quiz Google Pay Festive Quiz Event Quiz Answers Today, Celebrate Diwali in Any Go India City Quiz Answers Game – Visit a City During a Virtual Culture Event and You Will Earn a Go India Bonus Reward Up to ₹100 or a New City Ticket or KM, Google Pay-Go India Offer Already Trend on the Internet at This Time They Are Come With an Another Quiz Answers Contest. There Is an Opportunity for Every G-Pay Users Playing it Earn Upto ₹100 Real Cash into Bank. Google Pay-Go India Rangoli Event: Answer & Win Upto ₹100 Into Bank

Event Quiz – Before This Celebrate Diwali Quiz Answers Events, This Popular UPI Money Transfer Company Already Give Us Same of Type Of Offer, Mumbai Event Play Earn ₹20 to ₹100 and Another One is Jaipur Event Game Play Win Assured ₹20-100. As Previous Offer There Have You Have to Answers of 5 Simple Questions to Be a Winner.

[लूट] Google Pay-Go Event Quiz Answer Earn Upto ₹20 or Voucher

Unfortunately If You Unavailable to Answer Correctly All Questions or If You Answer the Wrong Single or Multiple Questions. You Didn’t Get The Cash Amount, But Still, Google Pay Will Give You Rare Tickets or KM.

To Join This Event, You Have to Collect Any City Ticket For First Time or Second Time & You Need Eligible KM (Kilometres) to Join The Event. Once You Join Successfully. Start The Quiz Contest. There Have 5 Simple Questions for Each of the 4 Options. Choose The Right Options and Become a Winner.

Type Of Rewards

1st Prize – Rs.2 to 20 Scratch Card
2nd Prize – Discount Code
3rd Prize – Off Voucher

Diwali Event Game Time – 5th November

Google Pay Festive Quiz Answers Today : 5 November 2021, Event Quiz

Answers Available 10 AM – Keep Refresh this Page For the Answers

Question 1 – A new concept in T-20 cricket is that of Super Over. When is a Super over resorted to?

Answer 1 – when the result of the match is a tie

Question 2 – What is the maximum number of overs a bowler can bowl in T-20 cricket?

Answer 2 – 4

Question 3 – Lord’s cricket ground is situated in which of the following cities?

Answer 3 – London

Question 4 – Which of the following is NOT used to make Rangoli in India?

Answer 4 – Red chilli Powder

Question 5 – Which of these terms are NOT associated with cricket?

Answer 5 – Boxing Ring

Google Pay Festive Quiz Answers Today : 4 November 2021

Question 1 – Which of the Following sweets is unlikely to be eaten on Diwali?

Answer 1 – Cheesecake

Question 2 – What does Kollam, Alpana, Jhoti have in common?

Answer 2 – Make Rangoli

Question 3 – The name Diwali si derived from the Sanskrit term Dipavali. How is it known in English?

Answer 3 – Row of Lights

Question 4 – How many times has India won the T20 World Cup till Now?

Answer 4 – Once

 
Join Our Telegram Channel For Exclusive Loot Deals

Question 5 – Which of these is NOT a way of getting out in Cricket?

Answer 5 – Talking to the Umpire


How to Get Diwali City Ticket and Participate in The Game Event

1: First of All Users Update in Latest Version of Your Google Pay UPI App

2: Once You Updated You Will Get The Diwali Events Offer

3: Open Google Pay & Then Enter The Game or Click on Go India Logo

4: Now You Will Redirect to Google Pay Go India Offer Home Page

5: There You Will Show Diwali Events Offer With Upcoming Tag

6: Click on The Icon & And Check Out The Contest Details

How to Grab Celebrate Diwali Event Ticket 

There Have too Many Options to Grab This Specific Ticket. During This Offer Period, You Have to Collect This Ticket to Join an Event. So Let’s See All The Possible Ways to Grab It

  • Share Ticket or Map With Friends For 5 Time and Get 5 Tickers
  • Make Prepaid Mobile Recharge of ₹10 or Above
  • Also, You Can Bill Payment or DTH Recharge Of ₹100 or Above Amount
  • Make Payment By Scan & Pay by Scanning Google Merchant QR Code
  • Purchase Google Pay Code of ₹30 Or More
  • Buy Digital Gold of ₹100 or Above. Event Quiz
  • Still Not Working This Above Method Join Our Telegram and Get Unlimited Tickets Giveaway

1: Collect Virtual Culture Event Ticket and Click On Go

2: Then Start The Contest and Answers 5 Questions One by One

3: This Way You Will Be a Winner of Upto ₹100


Celebrate Diwali in Any Go India City Quiz Answers

1. None Of Them (UPI question ka ans)
2. Applying Gulal On Friends
3. Bhai Dooj(Diwali k 5th day ka ans)
4. All Of Them (Sweets ka ans)
5. All Are Form Of Rangoli
6. Rangoli
7.Yes
8.Diwali
9.India
10.Sanskrit
11.Pollution
12. UPI


Answer 1 – Rangoli

Question 2 – Which of the following activities would you not be doing during Diwali?

Answer 2 – Applying Galal to friends

Question 3 – What does Kollam, Alpana, Jhuthi have in common?

Read MoreTricks to Collect 30 Ticket Win Upto Rs.501 in Go India

Answer 3 – All are from rangoli

Question 4 – Which of the following are used to celebrate Diwali?

Answer 4 – All of them

Question 5 – This Diwali, your father wants to download & send money to you via Google Pay. He is asking for your advice on what to set as a UPI pin.

Answer 5 – Non of them

Question 6 – Which festival is celebrated on the 5thy of diwali among brothers and sisters?

Answer 6 – Bhai Dooj

Final Word of Go India Virtual Culture Event

Hi Everybody We Always Try to Find Offer That Provides Some Free Recharge Cashback or Discount to Our Users. In This Motiv, We Are Sharing Loot Offer & Tricks. Following our Go India by Google Pay Lots Of Reader Able to Earn ₹101-501 Cashback.

After Reading This Full Post I Hope You Will Earn Extra Reward Upto ₹100 in Your Bank Account. For More Details Join Our Telegram Channel.

99+ Free Sample in India

2 thoughts on “[लूट] Google Pay-Go Event Quiz Answer Earn Upto ₹20 or Voucher”

Leave a Comment