Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today – 24 February 2022 Win Paytm

Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber
5/5 - (5 votes)

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today

Play Daily Free Quiz Contest & Win Free Paytm Cash Upto ₹50


Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 24 February 2022 | Play Simple Contest every day and Win Assured Scratch Card Of ₹1-50 Paytm Cash, Everyday 8 PM This a Fresh Contest Available to Play.

There You Will Get 10 Simple Questions, Just Answer Correctly All the Questions and Get an Assured Reward Scratch Card at end Of the Contest.

Dainik Bhaskar Quiz AnswersDetails
Total Number of Question10 Question
Language of the QuestionHindi
time of the Quiz 8 PM Everyday
Prize Money of ContestRs.15 Paytm

This App Also Have Dainik Bhaskar Refer Earn Offer Where From Getting Flat ₹25 Scratch Card as Per Refer. This All Referral Cash and Quiz Bonus Redeem into Your Paytm Wallet.

Recently We Have Shared Flipkart Quiz Answers Today and Amazon Quiz Answers, If You Like to Play Daily Quiz Contest and Win Something then These Both Post Will be Helpful to You.

We Know Lot’s Of Our Users Like to Play Moq Test, Quiz Contest This Platform Give You 10 Different Quiz Everyday You Can Play and Increase Your General Knowledge Also Earn Free Paytm Cash via Scratch Card. Now Let’s Have a Look at How to Play Dainik Bhaskar Quiz Game.


How to Play Dainik Bhaskar Quiz Contest

1) First of All the Users Download Dainik Bhaskar App in Your Mobile

2) Open the App and Enter Your Phone Number to Register in it

3) Verify OTP and Login Successful into the App

Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber

4) Now You are Ready to Enjoy All the News and Quiz Contest

5) Click on Top Right Upper Corner, On Your Profile Icon

6) Now Click on Quiz Khele or Jeete Banner

7) Start Contest by Click on Quiz Khele Button

8) Now There Are Available Questions One By One With 4 Different Answers

9) Click on Right Answers and Move on Next Questions

10) Answers All Correctly and Get a Scratch Card. Scratch and Win Upto ₹50 Paytm Cash

Dainik Bhaskar 24 February 2022 Quiz today Answers

Q1) अरशद वारसी ने यूक्रेन पर गोलमाल मूवी के सीन का मीम बनाया। इस मूवी का डायरेक्टर कौन है?

Answer: B. रोहित शेट्टी

Q2) सचिन तेंदुलकर ने 2010 में ODI का पहला दोहरा शतक लगाया था। यह मैच किस टीम से था?

Answer: A. साउथ अफ्रीका

Q3) यूक्रेन पर हमले से 3rd वर्ल्ड वॉर का डर है। पहला वर्ल्ड वॉर कहां के प्रिंस की से हत्या से शुरू हुआ था?

Answer: D. ऑस्ट्रिया-हंगरी

Q4) एक्ट्रेस पूजा भट्ट का बर्थडे है। पूजा के पिता मशहूर फिल्म डायरेक्टर हैं, उनका नाम क्या है?

Answer: D. महेश भट्ट

Q5) 4 वर्ल्ड कप खेलीं भारतीय महिला तेज गेंदबाज झूलन गोस्वामी किस ऑलराउंडर की फैन हैं?

Answer: C. एलिस पैरी

Q6) यूक्रेन स्टिंगर मिसाइल यूज कर रहा है, जो रैंबो मूवी में दिखाई गई थी। इस मूवी में हीरो कौन था?

Answer: C. सिल्वेस्टर स्टैलोन

Q7) विराट कोहली ने IPL में RCB की कप्तानी छोड़ने का कारण बताया है। वे कितने मैच में कप्तान रहे?

Answer: B. 140 मैच

Q8) सेकेंड वर्ल्ड वॉर के बाद संयुक्त राष्ट्र संघ के गठन वाले दस्तावेज पर कब हस्ताक्षर किए गए?

Answer: D. साल 1945 में

Q9) बॉलीवुड कपल अजय देवगन व काजोल ने पहली बार एकसाथ किस मूवी में काम किया था?

Answer: D. हलचल

Q10) रूस के हमले के बाद यूक्रेन ने उस पूर्व PM को याद किया है, जिससे व्लादिमीर पुतिन घबराते थे?

Answer: C. यूलिया तेमोसेंकोवा


Quiz Terms & Conditions

  • You Can Play This Contest 1 Time Per Day
  • Everyday 8 PM New Contest Update into App
  • This Quiz Available Only Dainik Bhaskar App
  • You Should be Use Latest Version App to Play
  • Get Scratch Card for Giving All the Right Answers
  • If You Submit Any Wrong Answers You Will Missed the Prizes
  • For Your Help We Have Provide A the Answers
  • You Will Get ₹1 to 10000 Scratch Card Everyday
  • Contest Available One time Per Users Per Day
  • Contest Available for Limited Time, So Play in This Time
  • We Have No Any Information About it’s Season Expire Details

Final Word of Dainik Bhaskar Contest.

Dainik Bhaskar Quiz Answers Today 20 January 202 These All The Quiz Questions Based on News, Game, Cricket, Sports, Politics, etc. For Your Help, We Have to Provide All the Information of All Content Details and Answers.

I hope it Will be Helpful to You. If You Have Any Other Questions You Can Ask Us in Below Comment Section.

Join our Telegram Channel for Instant Loot Deals... Live Subscriber

Leave a Comment